Преземете ја приказната на Инстаграм

Алатка за преземање приказни на Инстаграм instastories.pro е бесплатна веб-страница за преземање туѓи приказни анонимно од апликацијата Instagram. Можете да зачувате која било приказна на Инстаграм без регистрација, без да креирате лажна сметка, на вашиот компјутер или телефон.

Внесете корисничко име

Anonymously

instastories.pro е онлајн услуга која ви овозможува бесплатно преземање приказна на Инстаграм без регистрација.

Нашите предности instastories.pro :

 • Со нашата алатка можете да преземате приказни на Инстаграм онлајн
 • Преземете нечија приказна од профилот на Instagram на вашиот компјутер или iPhone, телефон со Android
 • Преземете приказни на Инстаграм на кој било корисник
 • Неограничено преземање на Instagram Stories во висококвалитетен формат WebP 1080p со звук - без ограничување за преземање приказни
 • Нема потреба да имате сметка на Инстаграм или да се најавувате за да преземате приказни од Инстаграм
 • 100% анонимност - корисникот на Инстаграм никогаш нема да знае дека сте ги зачувале или преземале нивните приказни
 • Повеќејазична алатка за преземање приказни на Инстаграм - изберете кој било претпочитан јазик

Како да преземете приказна од Инстаграм?

 • Копирајте ја врската или името на профилот на Instagram кои приказни сакате да ги преземете (на пример, Cristiano, @cristiano, Instagram.com/cristiano/)
 • Вметнете ја врската или името во полето за пребарување на страницата и кликнете на пребарување.
 • Страница https://instastories.pro/mk/cristiano/ се отвора каде што можете да ги видите сите информации за јавниот профил и да преземате приказни.
 • За да преземете приказни од јавна или приватна сметка на Инстаграм, прво кликнете на IG build (се отвора скокачки прозорец). Има копче Преземи на врвот на вашиот јазик. Кога ќе кликнете на копчето, тој автоматски се презема на вашиот компјутер (приказните се зачувани во папката за преземања) и телефонот - преземената содржина се појавува во папката за преземања и галеријата на iPhone или Android

Авторски права © 2023 instastories.pro Сите права се задржани. Ние не сме поврзани со Инстаграм и не чуваме податоци за корисникот на Инстаграм на серверот. Сите права им припаѓаат на нивните соодветни сопственици.

Ukraine, Kyiv, Sholudenka St, 3, Kyiv, 04116, 402 office. Email [email protected] Tel: +38(044)203202