Приказувач на Инстаграм со StoriesIG

StoriesIG (или Stories IG) е бесплатен приказувач и симнувач на Инстаграм Анонимно погледнете Инстаграм приказни, истакнувања, објави, Рилс и видеа без профил

Внесете Корисничко име

Анонимно

StoriesIG е бесплатен приказувач и симнувач на Инстаграм што ви дозволува да ги погледнете и симнете Инстаграм приказните анонимно, без да влезете или следите профилите.

Можности:

 • Анонимност: Можете анонимно да ги погледнете и симнете Инстаграм приказните без потреба од Инстаграм профил или најава, што гарантира целосна приватност и анонимност.
 • 100% Анонимен приказувач на Инстаграм приказни и истакнувања: Можете анонимно да ги погледнете Инстаграм приказните без да знае сопственикот на профилот.
 • Пријателски интерфејс: Интерфејсот на StoriesIG е пријателски и интуитивен, што го правправи прегледот и пристапот до Инстаграм приказните едноставен и без проблеми.
 • Не е потребна регистрација: StoriesIG е комплетно бесплатен и не бара регистрација или плаќање за своите услуги.
 • Симнување висококвалитетни содржини: Можете да симнете Инстаграм приказните во висок квалитет, што ви овозможува да уживате во содржините на најдобар начин.
 • Пристапност на повеќе уреди: StoriesIG може да се пристапи од било кој уред со прелистувач, вклучувајќи ги настолните компјутери, лаптопите, паметните телефони и таблетите.

Како анонимно да ги погледнете Инстаграм приказните (приказни, видеа, фотографии, истакнувања и Рилс) со StoriesIG?

 • Внесете го корисничкото име на Инстаграм профилот што сакате анонимно да го погледнете во барањето.
 • Кликнете на копчето Погледни за да ги видите јавните приказни и истакнувањата на корисникот без најава или следење на профилот.
 • Погледнете го профилот. Интерфејсот на Storiesig е дизајниран да изгледа слично на Инстаграм, што го прави лесно за преглед и пристап до содржините.
 • Симнете содржина: Ако сакате да симнете специфична објава или приказна, кликнете на објавата или приказната за да ја отворите, потоа кликнете на копчето за симнување за да ја зачувате содржината на вашиот уред.

Често поставувани прашања

 • Дали ми треба Инстаграм профил за да користам StoriesIG?

  Не, не ви треба Инстаграм профил за да користите StoriesIG.
 • Дали е можно да симнам Инстаграм фотографии и видеа со StoriesIG?

  Да, можете директно да ги симнете Инстаграм фотографиите и видеата од веб-страницата на StoriesIG.
 • Дали можам анонимно да ги погледнам Инстаграм приказните со StoriesIG?

  Да, можете анонимно да ги погледнете Инстаграм приказните без да знае сопственикот на профилот со StoriesIG.
 • Не можам да ги погледнам или симнам Инстаграм приказните, што треба да направам?

  Ако не можете да ги погледнете или симнете Инстаграм приказните, обидете се да ја освежите страницата и обидете се повторно. Ако проблемот продолжува, обидете се со употреба на друг прелистувач или контактирајте го нашиот тим за поддршка.
 • Дали Storiesig е безбеден за употреба?

  Да, Storiesig е безбеден за употреба. Не бара пристап до вашиот Инстаграм профил или лични информации, и не инсталира софтвер или злонамерен софтвер на вашиот уред.

Авторски права © 2023 instastories.pro Сите права се задржани. Ние не сме поврзани со Инстаграм и не чуваме податоци за корисникот на Инстаграм на серверот. Сите права им припаѓаат на нивните соодветни сопственици.

Ukraine, Kyiv, Sholudenka St, 3, Kyiv, 04116, 402 office. Email [email protected] Tel: +38(044)203202