Преземете фотографија на Инстаграм

Алатка за поставување фотографии на Инстаграм instastories.pro е бесплатна веб-страница за анонимно прикачување фотографии од Инстаграм. Можете да преземете која било фотографија на Инстаграм без регистрација, без да креирате лажна сметка, директно на вашиот компјутер или телефон.

Внесете корисничко име

Anonymously

instastories.pro е онлајн услуга која ви овозможува анонимно да преземате фотографии од Instagram бесплатно и без регистрација.

Карактеристики на Instagram Photo Downloader instastories.pro :

 • Алатката ви овозможува да преземате фотографии од Instagram
 • Преземете која било фотографија, слика или слика на Инстаграм на вашиот компјутер или iPhone, телефон со Android во JPEG формат
 • Алатката ви овозможува да преземете фотографија, слика или објава од Instagram на кој било корисник
 • Неограничен преземач на фотографии на Инстаграм - нема ограничување за прикачување фотографии, слики и објави
 • Нема потреба да имате сметка на Инстаграм или да се најавувате за да преземате фотографии на Инстаграм
 • 100% анонимност - корисникот на Инстаграм никогаш нема да знае дека сте ја зачувале или поставиле неговата фотографија
 • Повеќејазичен прикачувач на фотографии за Instagram - изберете го претпочитаниот јазик

Како да преземам фотографии од Инстаграм онлајн?

 • Копирајте ја врската или името на профилот на Instagram на фотографијата што сакате да ја преземете (на пр. Cristiano, @cristiano, Instagram.com/cristiano/)
 • Залепете ја врската или името во полето за пребарување на страницата и кликнете на пребарување или внесете.
 • Страница: https://instastories.pro/mk/cristiano/ се отвора каде што можете да ги видите сите информации за јавниот профил и да преземете фотографија.
 • За да преземете фотографија од јавен или приватен Инста профил, прво кликнете на фотографијата (се отвора скокачки прозорец). Има копче Преземи на врвот на вашиот јазик. Кога ќе кликнете на копчето, тој автоматски се презема на вашиот компјутер (фотографиите или сликите се зачувуваат во папката за преземања), за телефонот - преземената содржина се појавува во папката за преземања или галеријата на iPhone или Android.

Авторски права © 2023 instastories.pro Сите права се задржани. Ние не сме поврзани со Инстаграм и не чуваме податоци за корисникот на Инстаграм на серверот. Сите права им припаѓаат на нивните соодветни сопственици.

Ukraine, Kyiv, Sholudenka St, 3, Kyiv, 04116, 402 office. Email [email protected] Tel: +38(044)203202